Másodikos lányom beteg, így én magyarázom neki a matekpéldát.

Olyan résznél járnak, amit nehezen ért meg, ám amikor fény gyúl, akkor hihetetlen örömmel ront neki a többi feladatnak is - egyszerűen azért, mert a biztos tudás lendületet ad!

Öröm, sikerélmény, lendület...

Felnőttként is ezek motiválnak, és életkortól függetlenül a biztos tudás adja ezekhez az alapot.

Milyen jó az is, hogy van aki elmagyarázza, van aki megmutatja, aki gyakorol vele!

A gyöngyfűzésben sincs ez másként. Biztos alap nélkül nem tudhatod, mikorra jössz rá magadtól a technikai dolgokra, vajon kiismered-e magad a szakkifejezésekben, addig viszont elmarad a siker, rossz esetben abba is hagyod, mert úgy érzed: nem megy!

Az interneten számos fórum és facebook csoport működik, melyekhez lehet csatlakozni. Sokan úgy érzik, ezekben már haladó gyöngyösök vannak, nem mernek kérdezni; vagy ha mégis, hamar megkapják: miért nem keres rá előbb, mert minden ott van a neten? Tisztelet a kivételnek.

Frusztráló, nem igaz?

Azért van megoldás, például az ingyen letölthető összefoglalóm is segíthet az elindulásban, vagy ha még jobban szeretnél felgyorsítani, akkor kapásból a gyöngyfűzés DVD-ket javaslom számodra, mert ezekhez jár tagság is a saját, titkos facebook csoportomba, ahol bármikor kérdezhetsz, az egyéb extrákról nem is beszélve!

Egy a fontos, akár magad járod ki az utadat, akár segítséget kérsz:

Megalapozott, biztos tudásra, értésre törekedj, mert hosszú távon csak ez éri meg!