Lemaradtál?

Ennek a lehetőségnek sajnos vége :(

Ha szeretnél időben értesülni minden újdonságról, akcióról, kérlek iratkozz fel a Csütörtöki Gyöngyszemekre, és nem maradsz le semmiről!

 

FacebookTwitterSatartlapGoogle bookmarkBlogter.huMyspace bookmark

Érdekel a gyöngyfűzés?

Elvarázsolnak a gyöngyékszerek?

Szeretnéd te is kipróbálni a gyöngyfűzést?

Vagy csak elakadtál valahol és válaszokat szeretnél?

 

2008-ban, amikor ugyanott álltam, mint most te, szinte megszállottan kerestem rá gyöngyfűző lányok blogjaira, és próbáltam felkutatni, vajon ők hol tanulták meg mindezt?
Akkor gyed-en voltam, harmadik gyermekem 1 éves volt, és nagyon szerettem volna értelmes hobbit találni magamnak, ami kikapcsol, feltölt és kihívást is jelent.

Ez a honlap azért jött létre, hogy segítsek az elindulásban Neked!

Milyen segítséget találsz itt?

 

FacebookTwitterSatartlapGoogle bookmarkBlogter.huMyspace bookmark

Rólam

Kereki Kriszta vagyok, gyöngyékszer tervező kézműves.

Gyöngyékszereket készítek, tervezek azoknak a nőknek, akiknek fontos az egyediség és a stílus.

A gyöngyfűzést 2008-ban kezdtem, hobbiként indult, de nagyon hamar azon kaptam magam, hogy naponta elő kell vennem a gyöngyöket mert annyi ötlet és megvalósítandó kép van a fejemben. Pár hónap elteltével már saját mintákat készítettem, aztán elmentem pár gyöngyfűző tanfolyamra, hogy megtanuljak tanítani. 2010. óta hivatásként tekintek a gyöngyfűzésre, két évig heti szinten tartottam gyöngyfűző tanfolyamot és workshopokat.

Az alkotáshoz fűződő szoros viszonyom még óvodáskoromban kezdődött; felmenőim között egy ügyes kezű nagymama volt, akitől örökölhettem az alkotási vágyat; ő varrónő volt, mellette kötött és horgolt, akár komplett kosztümöket is! Szinte ő nevelt fel, miközben belém ivódott az elmélyült alkotás öröme.

Magam is kipróbáltam sokféle technikát és módszert, épp gyöngyözni nem akartam eleinte, akkor még csak a népi ékszereket ismertem, láttam. Aztán mégis beszippantott ez a világ.

Lételemem az alkotás, legyen szó sütés-főzésről, papírról, fonalakról, zenéről vagy épp gyöngyökről. Sok mindent ki is próbáltam, végül a gyöngyök világa volt az, amiből folyamatos inspirációt nyerek, egyik ötlet szüli a másikat, nincs megállás!

FacebookTwitterSatartlapGoogle bookmarkBlogter.huMyspace bookmark

Tanácsadás skype-on!

Saját tapasztalatból tudom, milyen nehéz a gyöngyfűzés kezdeti lépéseit elsajátítani, főleg, ha nincs hová fordulni segítségért, nincs a közelben tanfolyam, ahol megtanulhatók a különböző technikák, fortélyok.

Épp ezért vállalkozok arra, hogy áthidaljam a távolságot, és lehetőséget adjak skype-on való konzultációra, tanácsadásra!

Ez a forma – pillanatnyilag – nem helyettesíti a tanfolyamot, ahol meg is tudok mutatni egy-egy mozdulatot, vagy a fűzés menetét. A jövőben viszont webkamera segítségével, remélhetőleg erre is lesz mód.

Mikor érdemes hozzám fordulnia Skype tanácsadásért?

  • alapok: gyöngyfajták, fűzőszálak, eszközök, szerelékek használata, alaptechnikák
  • kezdeti nehézségek: a gyöngyfűzés kezdése, csomózás, eldolgozás, szálak toldása
  • elakadások: egy-egy minta értelmezése, hogyan kezdje, mi mit jelent?

 

Ahhoz, hogy fel tudjak készülni, különösen konkrét minták esetében, kérem írja össze kérdéseit, és a mintával együtt küldje át a konzultáció előtt legalább két nappal. Természetesen a közben felmerülő egyéb kérdésekre is válaszolok.

Árak: 1200 Ft/30 perc, mely előre fizetendő átutalással, számla ellenében.

A tanácsadást csak beérkezett befizetés esetén tartom meg.

Keressen a Kapcsolat menüponton keresztül!

FacebookTwitterSatartlapGoogle bookmarkBlogter.huMyspace bookmark

Adatvédelmi nyilatkozat

Webshopban történő vásárlás során történő adatkezelés

 

A Manogyöngy Bt. tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A webshopban vásárlási céllal megadott adatokat a vásárlás vagy szolgáltatás igénybevételéhez használjuk fel.
Webbolt adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-57232/2012.

 

Az webáruház használata során a Manogyöngy Bt. részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve ha szükséges a megrendelés kézbesítéséhez.
A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (pl. látogatás időtartama, stb).

 

A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Manogyöngy Bt. megrendelés teljesítéséhez használja fel.
Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra.

 

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

 

Hírlevél feliratkozásnál történő adatkezelés

 

A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a Manogyöngy Bt. bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.
A Manogyöngy Bt. a hírlevélre jelentkezőknek csak a kért hírlevelet fogja küldeni. A listáról bármikor lejelentkezhet. Ha bármilyen problémája adódik vele kapcsolatban, lépjen bátran kapcsolatba velünk az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címen.

 

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-57233/2012.

 

A nyilvántartott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük. Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel. Amennyiben olyan kérdése van, amelyre a honlap Adatvédelem fejezetében nem kap választ, kérjük, küldje el a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre.

 

FacebookTwitterSatartlapGoogle bookmarkBlogter.huMyspace bookmark

További cikkek...

Kosár

 x 

Fizetési módok

  • előre utalás bankszámlára

  • CIB bankfiókban pénztári készpénzbefizetés

Szállítás:

  • mintákat emailben küldjük
  • MiniTréninget online éred el regisztráció után
Go to top